Mezuniyet Töreni

Fakültemiz, 2019-2024 akademik yılı mezunlarını onurlandırmak için anlamlı bir mezuniyet töreni düzenledi. 18 Mayıs Cumartesi günü, saat 11.00’de Atatürk Üniversitesi Oditoryum’da gerçekleştirilen törende, öğrenciler, aileleri ve dostları bu özel günü kutlamak için bir araya geldi.

Tören, İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam eden programda, manevi bir atmosfer hakim oldu. Açılış konuşmalarında,  mezun olan öğrencilerin azim ve başarıları vurgulanarak, onlara gelecekteki hayatlarında başarılar dilendi.

Dereceye giren öğrencilerin takdimi, törende heyecan dolu anlara sahne oldu. Organizasyon ekibinin tanıtılmasının ardından, erkek ve kız öğrencilerin mezuniyet törenleri ayrı ayrı gerçekleştirildi. Öğrencilerin kep atma seremonileriyle coşku doruğa ulaştı.

Törenin ilerleyen saatlerinde, Dinî Mûsikî Meşki ile katılımcılar manevi bir ziyafet yaşadı. Bu özel gün, mezun olan gençler için hayatlarında yeni bir başlangıcın habercisi oldu.

Yeni mezunlara meslek hayatlarında üstün başarılar dileriz. Yolunuz açık, bahtınız güzel olsun!